Salarisadministratie

De ervaring leert dat de meeste ondernemers administratie niet als favoriet hebben. Toch is het van wezenlijk belang om een goede en accurate financiële administratie te hebben voor ieder bedrijf. Door inzicht te krijgen in cijfers en hier ook adviezen aan te verbinden bieden we u alles wat u nodig hebt. Wij bij Administratiekantoor de Linge nemen uw administratie graag uit handen zodat u uw volledige aandacht kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten. Door te zorgen dat u ten allen tijde beschikt over de financiële informatie die u nodig hebt kunt u de juiste beslissingen nemen en ondersteunen we u hier ook in.

Financiële administratie


We kunnen uw administratie verzorgen op locatie op basis van het aanwezige boekhoudpakket. Ook kunnen we op ons eigen kantoor uw administratie bijhouden op basis van periodiek verstrekte gegevens. Wij bespreken graag met u welke methode voor u het meest geschikt is. U bepaalt zelf welk deel van de financiële administratie u uit handen wilt geven. Maar welke keuze u ook maakt, u zult verrast zijn over de scherpe tariefstelling, die voortkomt uit onze kleinschalige aanpak en efficiënte werkwijze.


Loonadministratie

Ondernemers die personeel in dienst hebben, weten dat de salarisadministratie vraagt om deskundigheid, nauwkeurigheid en discretie. Ook het aansturen en begeleiden van uw personeelsleden is een zaak van zorgvuldige procedures en vastlegging van gegevens.


Administratiekantoor de Linge biedt u alle ondersteuning die u nodig heeft op het gebied van salarisadministratie. Hierbij kunt u denken aan het formuleren van functieprofielen, het voeren van functioneringsgesprekken, het begeleiden van sollicitatieprocedures, het opstellen van arbeidscontracten en het verzorgen van de gehele salarisadministratie. Daarbij hoort uiteraard ook het verzorgen van de aangiften loonbelasting bij de Belastingdienst. Persoonlijke aandacht, discretie en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.


Salarisadministratie

Advisering

Jaarrekening

Belastingen

Administratie

Startersbegeleiding

18 jaar ervaring

Betrouwbaar

Snelle service

Eigen contactpersoon