Jaarrekening

Een jaarrekening wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad, maar probeer het eens anders te zien. Uw jaarrekening geeft inzicht in het afgelopen jaar en u kunt hier voor de toekomst nieuwe keuzes en investeringen op baseren. Uiteraard willen we u hier ook graag over informeren en adviseren.

Geef de zorg over de jaarrekening uit handen aan Administratiekantoor de Linge. Ons streven is om de jaarrekening kort na het einde van het boekjaar en met een minimale doorlooptijd af te werken. Dit biedt de volgende belangrijke voordelen:

  • De informatie is nog vers omdat het jaar net voorbij is.
  • U hoeft als ondernemer niet diep in uw geheugen te duiken om gegevens te verzamelen.

Mochten er bijzondere zaken naar voren komen tijdens het opstellen van de jaarrekening dan kunt u passende maatregelen nemen om zaken in het lopende jaar aan te passen. Door de jaarrekening snel en efficiënt in één keer af te werken worden de kosten aanzienlijk beperkt.

Tussentijdse beoordeling

Door uw administratie tussentijds (per kwartaal of per maand bijvoorbeeld) te laten beoordelen door ons profiteert u van de volgende voordelen:

  • U beschikt als ondernemer altijd over actuele en accurate financiële informatie en kunt uw bedrijfsvoering daarop aanpassen
  • Tussentijdse beoordelingen maken het opstellen van de jaarrekening eenvoudiger en dus goedkoper


Ook profiteren van onze professionele dienstverlening?


Salarisadministratie

Advisering

Jaarrekening

Belastingen

Administratie

Startersbegeleiding

18 jaar ervaring

Betrouwbaar

Snelle service

Eigen contactpersoon