Advisering

Zowel voor ervaren als startende ondernemers is Administratiekantoor de Linge een deskundige en betrokken partner op financieel, administratief en fiscaal gebied. Door het bieden van advies op maat bieden wij een duidelijke meerwaarde ten opzichte van standaardproducten of pakketten. Door het inzetten van onze jarenlange ervaring en een persoonlijke contactpersoon zijn we een betrouwbare partner.

Administratie advies


Je kunt bij ons terecht voor advies over het opzetten van een ondernemersplan of advies bij de organisatie van de administratie. Verder bieden we ondersteuning bij de communicatie met de bank en de Belastingdienst. Verder kunnen we investerings-, exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen opstellen om bijvoorbeeld aanvullende financiering te krijgen. Ook bieden we advies bij overnames, denk hierbij aan waardebepaling en integratie van de financiële administratie. Ook ondersteunen we op het gebied van personeelsbeleid door het opstellen van arbeidscontracten en houden van functioneringsgesprekken. Ook kunnen we adviseren op het gebied van herstructurering van organisaties met als doel om efficiëntie te vergroten en/of kosten te besparen.


Advies onderneming

Wij geven u graag advies in en voor alle situaties. Zoals advies bij het opzetten van een ondernemingsplan of het organiseren van de administratie. Ook bieden wij ondersteuning bij de communicatie met de bank of de Belastingdienst, het opstellen van investerings-, exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen of het begeleiden van een overname. Wij bieden ook ondersteuning op het gebied van personeelsbeleid of het herstructureren van organisaties met als doel efficiencyvergroting en kostenbesparing.

Salarisadministratie

Advisering

Jaarrekening

Belastingen

Administratie

Startersbegeleiding

18 jaar ervaring

Betrouwbaar

Snelle service

Eigen contactpersoon