Administratiekantoor Tiel

Welkom bij Administratiekantoor De Linge, uw betrouwbare partner voor al uw financiële diensten. Ons administratiekantoor in Tiel helpt al ruim 18 jaar verschillende ondernemers in uw omgeving. Ons kantoor bevindt zich in Tricht, op slechts 20 minuten afstand van Tiel. Onze professionele boekhouder streeft ernaar om al uw administratieve last te verlichten en u te helpen om uw financiele doelen te bereiken.


Met Administratiekantoor de Linge als uw administratiekantoor in Tiel kunt u uitgaan van een fijne en vooral betrouwbare samenwerking. Door onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat om u uitmuntende service aan te bieden.

Onze diensten

Administratiekantoor de Linge biedt verschillende diensten aan. Lees hier meer over enkele van deze diensten.

Boekhouding en administratie Tiel

Uw boekhouding en administratie Tiel uitbesteden aan een administratiekantoor is geen enkel probleem bij Administratiekantoor de Linge. Wij doen dit namelijk graag voor u. Van het verwerken van uw facturen tot het opstellen van uw financiële overzichten, onze medewerkers zorgen voor een uiterst nauwkeurige verwerking van al uw financiële gegevens.

Belastingadvies Tiel

Naast het uithanden nemen van uw administratie en administratie, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor al uw belastingadvies in Tiel. Wij staan klaar om u te adviseren over alle aspecten van belastingen. Inkomstenbelasting, omzetbelasting of een andere vorm van belasting, wij zorgen ervoor dat u met ons advies geen fiscale voordelen misloopt en voldoet aan alle wettelijke eisen. Profiteer van onze kennis bij het vinden van belastingvoordelen en het minimaliseren van belastingrisico's. Zo kunt u optimaal gebruik maken van optimale belastingsbesparingen.

Salarisadministratie Tiel

Bij Administratiekantoor de Linge begrijpen we dat het bijhouden en beheren van de salarisadministratie een enorme tijdrovende klus kan zijn. Ook deze taak neemt ons team u graag uit handen. Op deze manier heeft uw handen vrij en tijd over om zich te focussen op andere aspecten van het ondernemerschap. Met Administratiekantoor de Linge als uw administratiekantoor in Tiel bent u verzekerd van een correcte verwerking van alle salaris gerelateerde zaken, inclusief loonstroken, jaaropgaven en loonaangiften. Daarnaast kunnen wij u adviseren over verschillende arbeidsrechtelijke kwesties, zoals CAO's en arbeidsovereenkomsten.


Onze kwaliteiten

Wanneer u een samenwerking met ons als uw administratiekantoor Tiel aangaat, profiteert u van onze jarenlange ervaring en van de kennis van een deskundig en professioneel team. Daarbij staan betrouwbaarheid en integriteit bij ons hoog in het vaandel. U kunt daarom bij ons uitgaan van een eerlijk en transparant advies waarbij uw belangen voorop staan.


Kies voor een betrouwbaar administratiekantoor zodat u met een gerust hart kan ondernemen, kies voor Administratiekantoor de Linge.

Contact

Vraagt u zich af wat ons administratiekantoor voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op via +31 (0)6-196207. Hier staan wij u ook graag te woord bij eventuele vragen of onduidelijkheden.


Diensten

Ontdek al onze diensten en hoe wij u verder kunnen helpen.


Salarisadministratie

Advisering

Jaarrekening

Belastingen

Administratie

Startersbegeleiding

18 jaar ervaring

Betrouwbaar

Snelle service

Eigen contactpersoon