Administratie

Administratie is het verzamelen en vastleggen van bedrijfsgegevens. Door het overzicht te creëren is er duidelijk hoeveel er verdiend wordt, hoeveel belasting er betaald moet worden, hoeveel uren er gewerkt zijn, hoeveel voorraad er is en ga zo maar door. Een paar voorbeelden van verschillende administraties zijn:


  • Salarisadministratie
  • Voorraadadministratie
  • Financiële administratie
  • Rittenregistratie
  • Urenadministratie

Administratie uitbesteden

Laat je administratie uitbesteden door een goed administratiekantoor zoals Administratiekantoor de Linge. Door alle regels te kennen, en alle aftrekposten te weten, besparen wij de meeste bedrijven geld. Daarnaast is administratie over het algemeen een klus die ondernemers graag uit handen willen geven omdat ze zich graag zo veel mogelijk bezig willen houden met hun onderneming.


Wij zijn uw boekhouder of administratiekantoor bij u in de buurt. Kom snel met ons in contact en profiteer van onze jarenlange ervaring!

Administratiekantoor


Als administratiekantoor opereren wij op verschillende plekken. Zo kunnen wij ook wel gezien worden als:Ook wel bekend onder de term boekhouder of boekhoudkantoor. Op deze manier worden wij gezien als:


Salarisadministratie

Advisering

Jaarrekening

Belastingen

Administratie

Startersbegeleiding

18 jaar ervaring

Betrouwbaar

Snelle service

Eigen contactpersoon