Welkom bij

Administratiekantoor de Linge


Administratiekantoor de Linge is dé plek om u volledig te laten ontzorgen in uw administratie. Wij verwerken uw facturen en bonnen, adviseren, stellen uw jaarrekeningen op, doen uw aangiften en leveren professionele startersbegeleiding.

18 jaar ervaring


met 18 jaar ervaring in het vak, ontzorgen wij bedrijven van hun administratie.

Betrouwbaar


Wij komen onze afspraken na en doen wat we beloven.

Snelle service


Last-minute hulp nodig met uw administratie? Wij staan snel voor u klaar.

Eigen contactpersoon


Uw contactpersoon kent uw bedrijf door en door voor optimale samenwerking.

Wij leveren de volgende diensten

Salarisadministratie

Advisering

Jaarrekening

Belastingen

Administratie

Startersbegeleiding

Boekhoudkantoor

Wij houden ons als jaren bezig met het verwerken van administraties en fiscale aangiftes. Of u nou uw bonnetjes in een doos bewaard of online upload, wij weten er wel raad mee. 


Ons boekhoudkantoor bevindt zich aan de Linge in Tricht. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en wie weet wordt uw administratie binnenkort afgehandeld door Administratiekantoor de Linge.

Boekhouder

Administratiekantoor de Linge is dé boekhouder voor zzp'er, mkb'er en de starter. Als ondernemer is het vrijwel onmogelijk om te werken zonder een goede en betrouwbare boekhouder


Wij zijn de boekhouder die u zoekt. Door met een vast contactpersoon te werken, ervaart u alle voordelen van een prettige samenwerking. Als boekhouder leveren wij het complete scala aan dienstverlening op financieel gebiedt.

Administratiekantoor

Administratiekantoor de Linge is gevestigd in Tricht, Gelderland. Maar wij helpen vele zzp'ers in Nederland. Zo ook in:Kies voor een betrouwbaar administratiekantoor zodat u met een gerust hart kan ondernemen, kies voor Administratiekantoor de Linge.

18 jaar ervaring

Betrouwbaar

Snelle service

Eigen contactpersoon